The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hmmmm weird Bandwidth problems

Discussion in 'General Discussion' started by WildWayz, Dec 29, 2001.

  1. WildWayz

    WildWayz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    Today I added a new domain to my server and a few minutes later, I got an email saying that Domain xxxxxxx was exceeding 80% of its bandwidth limit.
    I went to View Bandwidth in WHM and it said it has used up 30gb of Bandwidth.
    This is definatly an error - site hasn\'t even updated its nameservers yet.
    It was a dedicated IP too.

    I have had other quirks too...
    Like one domain on the server was using over its bandwidth limit, so WHM suspended its account, so I increased the bandwidth thinking that would re-enable it, and it didn\'t.
    I had to fiddle about and eventually got it working again.

    Any ideas?
     
  2. indiboi

    indiboi Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    yep, looks like a massive number of people are experiencing this problem, as you\'ve likely noticed from the other threads.

    No fix in sight, no word from Nick or anyone else related to Dark Orb... lovely eh?
     
  3. WildWayz

    WildWayz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    Just noticed the other thread.

    Yeah, its terrible! Luckily this problem is on my own domain, but if it was production like what this server will be in January, then I am SOL. :/

    --James
     
Loading...

Share This Page