The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde Attachments

Discussion in 'General Discussion' started by Vincyweb, Dec 2, 2004.

  1. Vincyweb

    Vincyweb Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I can't send attachments using horde. Can some help me look into this? I get this error when I try to attach a file to the web based application.


    Notice: Undefined index: use_vfs in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/compose.php on line 1031
     
  2. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    /scripts/fullhordereset

    try it out..

    else:


    at /usr/local/cpanel/base/horde/imp/config/servers.php
    =====================
    $servers['imap'] = array(
    'name' => 'IMAP Server',
    'server' => 'localhost',
    =====================

    change server to "127.0.0.1"
    and then retry.

    lemme know if that dosent fix it.
     
  3. Vincyweb

    Vincyweb Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for your response. I tried both and neither worked. It sends the attachment but the file is only 64k whe the recepient gets it.
     
  4. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    was sending the attachment possible before what i have suggested ?
     
  5. Vincyweb

    Vincyweb Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes. I was always able to send attachements. Someone said that I should update my IMP configuration, how do I do that.

    -- Nick
     
  6. cchin

    cchin Registered
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Check /usr/local/cpanel/base/horde/imp/config/conf.php for the following line:

    // Should we use the Horde VFS system for storing uploaded
    // attachments? NOTE: This option REQUIRES Horde 2.2 or later; setting
    // it to true with a version of Horde that does not have VFS support
    // will have no effect (attachments will be stored in /tmp as if this
    // option were false).
    $conf['compose']['use_vfs'] = false;
     
  7. Vincyweb

    Vincyweb Member

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Now I am able to send the attachment without any error but when I get it, the name is changed to A and size is 64bytes.
     
Loading...

Share This Page