The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde: couldn't open secure tls connection the server

Discussion in 'E-mail Discussions' started by linux-tech, Aug 17, 2016.

  1. linux-tech

    linux-tech Member

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    india
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I am getting the following error while sending an email from Horde webmail client.


    ======
    There was an error sending your message: could not open secure tls connection to the server


    Server details:

    Centos 6.7
    WHM 58.0 (build 20)
     
    #1 linux-tech, Aug 17, 2016
    Last edited by a moderator: Aug 17, 2016
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. linux-tech

    linux-tech Member

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    india
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    No, I have confirmed firewall rules are not blocking the port 465.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It's possible your provider has blocked that port as well. You may want to contact them to verify if that's the case. If not, feel free to open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look. You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page