Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Horde Error Message

Discussion in 'E-mail Discussion' started by SXR1337, Nov 19, 2007.

  1. SXR1337

    SXR1337 Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hello,

    One of my customers came to me saying that Horde Mail is doing a bit wierd. It displays the following error:

    "Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/prefs.php on line 134"

    I'm not sure wether this is a realy Horde issue or a cPanel one. Please advice.

    Thanks!
    SXR
     
  2. resellertr

    resellertr Member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have same error, I cannot fix it yet :(
     
  3. WebScHoLaR

    WebScHoLaR Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    511
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Planet Earth
    Have you tried /scripts/upcp --force and then /scripts/fullhordereset ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Nick

    Nick Member

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    cpanel uses the php5 for horde
    /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php
    http://bugs.php.net/bug.php?id=35050
    make the php file with
    <?
    class foo
    {
    function IsHere()
    {
    echo "here\n";
    }
    }

    echo setlocale(LC_ALL, 'tr_TR'), "\n";

    $f = new foo();
    $f->IsHere();
    ?>
    and run it /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php filenamehere
    to make sure that this bug is present on your system
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Actually it's a known issue with PHP and the Turkish locale (any function with an uppercase letter is ignored). Our developers are actively working on a work-around since The PHP Project says this bug will not be resolved in PHP until version 6.
     
  6. thiago.mgomes

    thiago.mgomes Registered

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    or
    /usr/local/cpanel/bin/updatehorde --force
     
  7. AnilR

    AnilR Active Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    India
    Have you tried following:

    # /scripts/fullhordereset
    # /scripts/courierup
    # /scripts/upcp --force

    But you will need to make sure which OS you are running and you are using maildir.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice