The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde Error Message

Discussion in 'E-mail Discussions' started by SXR1337, Nov 19, 2007.

  1. SXR1337

    SXR1337 Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    One of my customers came to me saying that Horde Mail is doing a bit wierd. It displays the following error:

    "Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/prefs.php on line 134"

    I'm not sure wether this is a realy Horde issue or a cPanel one. Please advice.

    Thanks!
    SXR
     
  2. resellertr

    resellertr Member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have same error, I cannot fix it yet :(
     
  3. WebScHoLaR

    WebScHoLaR Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    511
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Planet Earth
    Have you tried /scripts/upcp --force and then /scripts/fullhordereset ?
     
  4. Nick

    Nick Member

    Joined:
    Dec 27, 2001
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cpanel uses the php5 for horde
    /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php
    http://bugs.php.net/bug.php?id=35050
    make the php file with
    <?
    class foo
    {
    function IsHere()
    {
    echo "here\n";
    }
    }

    echo setlocale(LC_ALL, 'tr_TR'), "\n";

    $f = new foo();
    $f->IsHere();
    ?>
    and run it /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php filenamehere
    to make sure that this bug is present on your system
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Actually it's a known issue with PHP and the Turkish locale (any function with an uppercase letter is ignored). Our developers are actively working on a work-around since The PHP Project says this bug will not be resolved in PHP until version 6.
     
  6. thiago.mgomes

    thiago.mgomes Registered

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    or
    /usr/local/cpanel/bin/updatehorde --force
     
  7. AnilR

    AnilR Active Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    India
    Have you tried following:

    # /scripts/fullhordereset
    # /scripts/courierup
    # /scripts/upcp --force

    But you will need to make sure which OS you are running and you are using maildir.
     
Loading...

Share This Page