The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde error.Please help

Discussion in 'E-mail Discussions' started by abhijith, Aug 25, 2006.

  1. abhijith

    abhijith Member

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    india kerala
    I am getting the following error when logged into horde webmail. I am able to view the mails, but cant remove this error. Please help me

    ===
    Notice: Uninitialized string offset: 0 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 351

    Notice: Undefined index: A004 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 374

    Notice: Undefined index: A004 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 395

    Notice: Undefined index: A004 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 395

    Notice: Undefined index: A005 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 374

    Notice: Undefined index: A005 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 395

    Notice: Undefined index: A005 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 395

    Notice: fwrite(): send of 13 bytes failed with errno=32 Broken pipe in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 169

    Notice: Undefined index: A006 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 374

    Notice: Undefined index: A006 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 395

    Notice: Undefined index: A006 in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php on line 395

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php:351) in /usr/local/cpanel/base/horde/templates/common-header.inc on line 4

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP/Client.php:351) in /usr/local/cpanel/base/horde/templates/common-header.inc on line 5
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    Turn off or de-activate BoxTrapper, restart exim and the cPanel.
     
  3. abhijith

    abhijith Member

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    india kerala
    I am still getting the error. Boxstraper is disabled for the domain and restarted exim and cpanel. but still the same. Please help :(
     
  4. rsaylor

    rsaylor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    160
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Have you tried /scripts/resethorde
     
  5. Marty

    Marty Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2001
    Messages:
    630
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I have this same error for one client. I have used the /scripts/resethorde several times and the problem goes away and then comes back again.

    It is really annoying. Anybody have any ideas.
     
  6. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    Try /scripts/fullhordereset
    /scripts/upcp --force
    You might also want to re-compile Php with IMAP. Make sure you don't get any error during the build.
     
Loading...

Share This Page