The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

horde error when login....

Discussion in 'General Discussion' started by allenhui, Dec 24, 2003.

  1. allenhui

    allenhui Well-Known Member

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When loading the horde login page,following errors occur.

    Warning: Failed opening '/usr/local/cpanel/base/horde/config/horde.php' for inclusion (include_path='/usr/local/cpanel/3rdparty/lib/php/:.') in /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Registry.php on line 588

    Do anyone know how to fix it?
     
  2. kb9tyc

    kb9tyc Member

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    That is the same problem I had when my box was new. I had cPanel fix it. It is a file ownership problem. I am sure if you search the forums you will find a fix.
     
  3. kb9tyc

    kb9tyc Member

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I searched the forums and found the apparent fix.

    chown -R cpanel:cpanel /usr/local/cpanel/base/horde
     
  4. allenhui

    allenhui Well-Known Member

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  5. logix1000

    logix1000 Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    You can also use the cpanel scripts, /scripts/fullhordereset or /scripts/resethorde

    Thanks.
     
Loading...

Share This Page