Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Horde Error

Discussion in 'E-mail Discussion' started by surachat, Nov 7, 2007.

  1. surachat

    surachat Member

    Joined:
    Feb 25, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi.
    When I logon to use Horde Mail, it 's show "Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/IMAP.php on line 98" in left panel of Horde.
    It's also show "Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /usr/local/cpanel/base/horde/nag/lib/api.php on line 171" when I click icon "Mail" on the top panel.
     
  2. edumadma

    edumadma Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    same problem

    Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 66428 bytes) in /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Horde/MIME/Contents.php on line 978
     
  3. gopkris2005

    gopkris2005 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Either recompile PHP without the --enable-memory-limit option, or increase the value of memory_limit in your php.ini file.

    Note that when making a change to your php.ini file you will probably need to restart your web server software in order for the changes to become active.

    Thanks!:)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. edumadma

    edumadma Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    work fine

    I have been edited a Cpanel php.ini to up a memory use and work fine !

    Tks
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice