The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde Imp refuses to show images inline

Discussion in 'General Discussion' started by schwim, Feb 1, 2007.

  1. schwim

    schwim Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi there everyone,

    First off, I apologize for posting a question concerning a third-party script, but:

    1) I figured someone else might have solved the problem on their cPanel version
    &
    2) Horde uses a mailing list, and I don't have time to delete all the crap that they generate.

    Google offered nothing, but I know I'm not the only one with this problem:

    Regardless of the setting in your preferences, none of my clients get their images inline. Another contacted me last night and I told them to go into prefs and change image view to inline, and they stated that it doesn't make a difference. I logged into their account to double check, and verified that regardless of the setting, images are only available as attachments.

    Any help or suggestions concerning a fix for this would be greatly appreciated.

    thanks!
    json
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,461
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are the email messages written in HTML or plaintext? If HTML, is the HTML rendering properly?
     
  3. schwim

    schwim Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi there Kenneth,

    The images refuse to show up in both plain text & HTML messages.

    thanks,
    json
     
Loading...

Share This Page