The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde Login Not Working

Discussion in 'General Discussion' started by megaace, Jul 1, 2003.

  1. megaace

    megaace Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I updated to the edge version of CPanel on my providers recomendation...everything works fine except the Horde login. It will let me log into Squirrelmail, Neomail and the main Horde program and I can see my tasks and notes, but now there is a link in the mail section -- "Log in to Mail" -- When I click on the link and enter my info, I get a username or password error. I tried it with all of my accounts and a new account I just created....same thing.

    WHM 7.0.5 cPanel 7.1.0-E2
    RedHat 8.0 - WHM X v2.1

    A support ticket has been entered.
     
    #1 megaace, Jul 1, 2003
    Last edited: Jul 1, 2003
  2. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I believe there's a problem with MySQL on the latest Edge release and Horde uses MySQL. Do you have any other applications installed that use MySQL?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. megaace

    megaace Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes...All of my php and jsp programs are running fine with MySQL.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I upgraded to the lastest Edge and none of my PHP/MySQL apps are working -- they all return "cannot connect to database" errors.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. Curious Too

    Curious Too Well-Known Member

    Joined:
    Aug 31, 2001
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Check the horde.log that's in the /tmp directory.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. megaace

    megaace Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks to Everyone!!! CPanel support was on top of it and the issue was fixed in E4 and E5.

    Thanks Again...
    James

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. jedi

    jedi Member

    Joined:
    Jan 4, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: Re: Horde Login Not Working



    I have currently made an upgrade of whm/cpanel they are in this point:

    WHM 7.0.5
    Cpanel 7.1.0-E3
    FreeBSD 4.7-RELEASE

    All dearly works except horde!!!
    Have I noticed that now it makes me make a double login...... because?
    to the second login doesn't recognize the account and not me to me from possibility to enter the mailbox........!!!!
    reading in the forum or checked the file horde.log and I am finding these messages:

    Horde [error] [imp] failed login....... IP......... to imap.exaple.com:143 [imap/notls] as
    io@io.com [on line 282 of "/ usr/local/cpanel/base/horde/imp/lib/imp.php"]
    what can I do???
    thanks in advance

    cPanel.net Support Ticket Number:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. NNNils

    NNNils Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    580
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    One of my users got errors like this:

    Notice: unserialize() failed at offset 0 of 57 bytes in /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Auth.php on line 250

    Notice: Undefined index: session_timeout in /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Registry.php on line 497

    Notice: Undefined index: cache_limiter in /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Registry.php on line 499

    Notice: unserialize() failed at offset 0 of 57 bytes in /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Auth.php on line 250

    Solution:

    Exit IE and reenter Horde.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page