Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde Message Problem

Discussion in 'General Discussion' started by idn, Apr 16, 2003.

  1. idn

    idn Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Hi,

    When attempting to load a message in Horde, the following error is shown:


    Fatal error: Failed opening required '/usr/local/cpanel/base/horde/config/../imp/templates/message/headers.inc' (include_path='/usr/local/cpanel/3rdparty/lib/php/') in /usr/local/cpanel/base/horde/imp/message.php on line 553


    Anyone else experiencing this problem?

    Thanks
     
  2. gordita

    gordita Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    It is working fine for me.

    WHM 6.2.0
    Cpanel 6.4.0-R2
    RedHat 7.2
     
  3. CriticalFIX

    CriticalFIX Registered

    Joined:
    Feb 6, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Yup...same problem here
     
  4. idn

    idn Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2001
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    I was told to run /scripts/fullhordereset but that did not work.
     
Loading...

Share This Page