Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Horde not sending mail

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Lestat, Oct 6, 2005.

  1. Lestat

    Lestat Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2003
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Horde is not sending mail. NEo is also not working. ONly webmail client working squirrelmail.

    WHM 10.6.0 cPanel 10.8.0-C41
    Fedora i686 - WHM X v3.1.0

    any fixes?
     
  2. bewshy

    bewshy Registered

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Exact same here.
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Not nearly enough information:

    Have you upgraded to the latest release of your tree (which isn't what you have posted).

    Have you tried a force update of upcp.

    Are you getting any errors.

    Does anything show in the exim mainlog when sending.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Lestat

    Lestat Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2003
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    yes I have done the force update. I am running the latest one late was pushed down. I have updated it numerous times. There was no errors. Just horde is not sending emails out. I can recieve but not send from it. I have posted my WHM version. You need the Cpanel one?
     
  5. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Is it showing any errors when you try to send the mail. Also a check on the exim_mainlog will be helpful.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. SEATi

    SEATi Member

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Same problem here

    I'm having exactly the same problem, I've checked the /var/log/exim/exim_mainlog and there's nothing about the emails that I'm trying to send through Horde.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice