Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Horde not working on just 1 account

Discussion in 'E-mail Discussion' started by zye, May 15, 2016.

  1. zye

    zye Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    112
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Server:
    CLOUDLINUX 7.2 x86_64 standard – WHM 56.0 (build 14)

    Dell PowerEdge R730 - user not over quota - when i try to open horde

    The service is unavailable.
    Horde is unavailable while the system is setting the hostname.

    squirrel and roundcube works on that particular account.

    i tried several other accounts with horde webmail and they are working just fine.

    i also followed some cpanel docs:

    /usr/local/cpanel/bin/is_interface_locked --name username
    Not Locked

    also set the hostname again inside WHM

    please help
    thx
     
  2. Ameya Barwe

    Ameya Barwe Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    49
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Nashik
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. zye

    zye Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    112
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    yes hostname set / as written only 1 account is affected...
     
  4. ssfred

    ssfred Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    64
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    58
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,711
    Likes Received:
    1,794
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Please verify if a lock file exists at the following locations:

    Code:
    /var/cpanel/.application-locks/UpdateHostname
    /var/cpanel/.application-locks/UpdateHostname:$USER
    If the hostname change process is stopped before it can finish, those lock files are left behind and this prevents access to Horde. CPANEL-6156 is open to address this issue, and I'll update this thread once a resolution is released. You can manually remove the lock files as a workaround.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice