The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde Problems

Discussion in 'General Discussion' started by thedude, Apr 3, 2003.

  1. thedude

    thedude Registered

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Neomail works fine, everything works fine.

    When you try and log into horde, it basically just refreshes the login page.

    And yes i used user@domain.com for the username..

    wierd bug...
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    /scripts/resetimappasswds
     
  3. stech4u

    stech4u Member

    Joined:
    Apr 5, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    is that a solution?... i'm having the same problem as well...
     
  4. thedude

    thedude Registered

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Nope doesnt work, ive tried everything.
     
  5. stech4u

    stech4u Member

    Joined:
    Apr 5, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    k, i don't know if this is a solution or anything of that sort...but i managed to login into horde...

    basically i created another email account (IMAP) through outlook... just moved a message into the new IMAP inbox to just see if it's working...

    meanwhile, i logged into horde, and i got in,...and saw the message i transferred...

    so yah, hope that helps a bit.
     
  6. thedude

    thedude Registered

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Nope, doesnt work...

    Thanks anyway.
     
  7. orangechicken

    orangechicken Member

    Joined:
    Dec 4, 2002
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It seems that every CPanel upgrade breaks IMAP in PHP. If you recompile PHP IMAP will work again (of course, only until CPanel upgrades....).

    Could someone please confirm this? I have clients who are jumping ship because their site keeps 'breaking'.

    -chicken
     
  8. Daniel

    Daniel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Imap and horde are down on one of my servers. So far I haven't found a solution.
     
  9. Daniel

    Daniel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Anyone have any idea how to fix imap? Is there some kind of an error log? "imap has failed, please contact the sysadmin." that is not helpfull at all. I have reinstalled the RPMs but still no go any help would be great.
     
Loading...

Share This Page