The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horde reports no messages in Inbox

Discussion in 'General Discussion' started by ANewDay, Oct 4, 2006.

  1. ANewDay

    ANewDay Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    USA
    I just logged into Horde and it says "There are no messages in this mailbox." It was just working 2 hours ago :eek: I think the upcp broke something. My cpanel is 10.9.0 S35. What happened? :( Outlook still can retrieve the emails on server so thanksfully, it's not lost.
     
    #1 ANewDay, Oct 4, 2006
    Last edited: Oct 4, 2006
  2. angelina_holy

    angelina_holy Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Try running the

    /scripts/fullhordereset
     
  3. ANewDay

    ANewDay Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    USA
    Isn't that for login problems?
     
  4. designeru

    designeru Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2005
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Idea...

    > Isn't that for login problems?

    Not really. This will reset all configs you did to horde to basic config (not user setting, but server settings).

    After running that i also recommand you to run /scripts/upcp --force.
     
  5. ANewDay

    ANewDay Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    USA
    /scripts/fullhordereset
    IOtZwxrCmysqld is alive
    ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'horde'@'localhost' (using password: YES)
    Archiving current Horde data to /var/cpanel/horde/horde.backup.sql.1160032436
    Cleaning old Horde data archives
    Skipping /var/cpanel/horde/horde.backup.sql.1160032436 (archived)
    Skipping /var/cpanel/horde/horde.backup.sql.1159678689 (archived)
    Database "horde" dropped
    Creating Horde database
    Updating Pear modules ...Done
    Restoring Horde data
    Resyncing Horde database items
    Done. Horde updated to 3.1.3

    Your horde password is above. Horde has been reset

    Should I be concerned about that error above? What is the Horde password and what is it used for? Should I change it? :confused:
     
    #5 ANewDay, Oct 5, 2006
    Last edited: Oct 5, 2006
  6. designeru

    designeru Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2005
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Question?

    Is the same hapening with neomail/squirelmail too ?

    Maybe it's an IMAP problem...
     
  7. ANewDay

    ANewDay Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    USA
    Only affects Horde.

    Well, this happened for the 4th time since. The command /scripts/fullhordereset doesn't fix it this time :( the Inbox and Spam folders are empty. What can I do now? Thanks so much.

    EDIT: works after running /scripts/upcp --force
     
    #7 ANewDay, Nov 14, 2006
    Last edited: Nov 14, 2006
Loading...

Share This Page