Horde won't load after update to 11.52

Erik Ellsinger

Well-Known Member
Sep 25, 2015
58
1
8
Sweden
cPanel Access Level
Root Administrator
After updating to cPanel 11.52.0.14 Horde won't load on one of my accounts. I just get this message when I try to access it:

HTTP error 503
The service is unavailable.

Horde is unavailable while the system is being upgraded.

I can access Horde on another cPanel account on the same server, anyone know how I can fix this?
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,909
2,227
463
Horde is unavailable while the system is being upgraded.
Hello :)

Does the issue persist if you force an update of cPanel via the "/scripts/upcp --force" command?

Thank you.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,909
2,227
463
Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

Thank you.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,909
2,227
463
To update, this was the result of a Horde update lock that was leftover after a failed or incomplete update of Horde for the account. The issue was addressed by removing the lockfile and updating Horde for the user:

Code:
rm /var/cpanel/.application-locks/HordeUpdate:username
/usr/local/cpanel/bin/update_horde_config --user=username
Thank you.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
I Email 1
P Email 4
S Email 0
A Email 1
J Email 12