Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

host.server.com/~username not all working

Discussion in 'General Discussion' started by AusJeff, Jan 28, 2003.

  1. AusJeff

    AusJeff Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hi, I am finding that http://host.server.com/~username is not working on a few sites. These were setup the same as all the other sites and everything is showing the same in httpd.conf for the details.

    Any one else had this problem and/or know why ?

    Thanks,
    Jeff.
     
  2. AusJeff

    AusJeff Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Dumb thing

    Ok it appears that when the username is the same as the domain name, it fails to work.

    e.g domain is abc.com and username abc. Thats when server.name.com/~abc/ won't work.

    mmmm is there a work around, as I can't change usernames within WHM (FIXME: This functionality is currently not implemented)

    What files do I need to edit (httpd.conf etc) to get the username changed ?

    Thanks,
    Jeff.
     
  3. AusJeff

    AusJeff Active Member

    Joined:
    Jan 10, 2003
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Dumb thing

    Ok it appears that when the username is the same as the domain name, it fails to work.

    e.g domain is abc.com and username abc. Thats when server.name.com/~abc/ won't work.

    mmmm is there a work around, as I can't change usernames within WHM (FIXME: This functionality is currently not implemented)

    What files do I need to edit (httpd.conf etc) to get the username changed ?

    Thanks,
    Jeff.
     
  4. hotice007

    hotice007 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 20, 2002
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    make sure you comment out bwprotect_module in httpd.conf
     
Loading...

Share This Page