The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hostname help please

Discussion in 'General Discussion' started by sford999, Apr 22, 2004.

  1. sford999

    sford999 Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I`m getting this error everytime I log in to the WHM. I click on the button each time and follow the instructions but it just don`t stick.

    I`m a complete n00b so go gentle with me whilst I learn all this stuff :D
     
    #1 sford999, Apr 22, 2004
    Last edited: Apr 23, 2004
  2. noc32

    noc32 Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    You have to set a hostname for you server. Also be sure to have an A entry for this name in DNS.
     
  3. sford999

    sford999 Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I`ve done that as I get this

    But I still get the error:confused:
     
  4. sford999

    sford999 Member

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Anyone please
     
  5. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This is a somewhat, complicated area and could take many, many Forum postings. Your quickest solution could be to contact your Data Center. After all, they should have setup the Hostname before turning the Server over to you.

    If this is a completely unmanaged Server though, you might want to hire someone to look things over for you. I'm sure there are other areas that need to be looked at.

    i.e.

    Change Hostname
    Modify Resolver Configuration
    Add an A Entry for your Hostname

    Are 3 areas in WHM for example, that need to be looked at -- to verify the information is correct.
     
Loading...

Share This Page