The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HotLink Protection Magento header photos missing

Discussion in 'General Discussion' started by pixelpadre, Mar 4, 2014.

  1. pixelpadre

    pixelpadre Member

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Recently I decided to take advantage of the hotlink protection feature. All of my htaccess files were written to reflect the exceptions (ie my other websites on a shared hosting solution). Great, that worked. But the two sites where I use Magento ecommerce had blocked header image and header logo.

    BTW, disabling the hotlink feature did not remove the htaccess exceptions. I had to go back and manually delete every rewrite generated by the hotlink protection feature. What a pain. After I did that I changed permissions to 0444 so I wouldnt have to do that again.

    Anyway, whats the problem with magento header images being blocked? All of the rest of my sites had all images displayed.
     
  2. vanessa

    vanessa Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia Beach, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    You might want to check the error_log entries (you can do this in cPanel, its under the Logs section) to see what the error is specifically. You're probably missing an exception or file type.
     
  3. pixelpadre

    pixelpadre Member

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Settings are defaults.

    No entries in error logs.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Did you check to see if an error_log file exists within the directory of the script itself and if any entries were in it?

    Thank you.
     
  5. pixelpadre

    pixelpadre Member

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Checked the error log in magento.....nada
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You may want to consult with Magento or their support forums to see if there are any known issues. You could also install another instance of Magento in a test account to see if you experience the same problem.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page