The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hotlinking problem

Discussion in 'General Discussion' started by cyanide, Dec 3, 2004.

  1. cyanide

    cyanide Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Toronto, Canada
    I have a client that's trying to ward off people direct-linking images.

    We enabled hotlinking and ofcourse put the domain (with and without www) in the ignore list.
    It seems to work fine, but the client cannot see the images on their own site.
    Running win xp on dsl . Even tried another computer in the home running Windows 98 on dialup and same thing.

    Everything works for me! Anyone have a clue ? or have encountered this before?
     
  2. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    try this ..edit the .htaccess file with


    RewriteEngine on
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?sub.domain.com(/)?.*$ [NC]
    RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?domain.com(/)?.*$ [NC]
    RewriteRule .*\.(gif|jpg|jpeg|bmp|png)$ http://www.domain.com/images/stealing.mine [R,NC]

    you can enter subdomains too


    make an image that says something like STOLEN IMAGE
    then save it rename the ext that your NOT trying to block like how i have it in
    the example

    so if someone tryed to hot link to an image it would show that stolen image image instead


    works fine for me

    OCX
     
Loading...

Share This Page