The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hotlinking problem

Discussion in 'Security' started by rrpatel65, Aug 12, 2007.

  1. rrpatel65

    rrpatel65 Registered

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I've searched the forum and can't find a problem similar to mine. I use cPanel, and have used it for over 3 years. I have activated my hotlink protection. I have 2 add-on domains and one subdomain added, and then my main website. Everything's been working fine until today. On my subdomain, I keep getting a '403 Forbidden' error. I've checked my hotlink protection, and I've allowed the subdomain in every way possible, but I still can't access it. Here's a screenshot of my hotlink protection if it helps:

    http://img511.imageshack.us/img511/7639/hotlinkks6.jpg

    The site in question is outlined in red. The root directory works, http://divya.srkfanatic.net. But when I click on any links after that, I get the 403 error. Is there something I need to change or fix to get this subdomain working again?

    Thanks in advance for any help.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,465
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You should be asking hostingplex your provider. Looks like they use a custom setup.
     
  3. rrpatel65

    rrpatel65 Registered

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks, I'll try that. :)
     
Loading...

Share This Page