The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How can i add 500 Domains ?

Discussion in 'General Discussion' started by ezztro, Jul 3, 2006.

  1. ezztro

    ezztro Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2003
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,

    one of my customers ( one account ) will add 499 parked Domains. How can i add this 499 parked domains quite simply ?
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Write a wrapper script around /scripts/park
     
  3. scottc

    scottc Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2002
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    That script appears to be outdated. It doesn't make any changes to httpd.conf. After running it you have to add a ServerAlias line in httpd.conf and then restart Apache. Or maybe I'm just missing something.
     
  4. -jdk-

    -jdk- Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hope to see an updated reply from staff. This is something good to know since I just added 298 addon domains recently manually.
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    cPanel staff rarely frequent these user forums. If you want a response form cPanel you shoudl contat them directly.
     
Loading...

Share This Page