Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

How can I stop cpanel from using gzip encoding so it doesnt overlaod my server?

Discussion in 'General Discussion' started by BianchiDude, May 18, 2006.

  1. BianchiDude

    BianchiDude Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Messages:
    619
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    How can I stop cpanel from using gzip encoding so it doesnt overlaod my server?

    RESPONSE
    HTTP/1.0 200 OK
    Server: cpsrvd/10.6.1
    Connection: close
    Date: Thu, 18 May 2006 13:24:29 -0500
    Content-type: text/html
    Content-Encoding: gzip
    Cache-Control: no-cache
    Pragma: no-cache
     
  2. Finley Ave

    Finley Ave Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    San Ramon, CA
    Use incremental. It runs much quicker and with less resources.
     
  3. docenta

    docenta Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    hello

    What is incremental and from where can be set ?



    Thanks.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice