The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How Do I Add A Domain? (NOT AN ADD-ON DOMAIN)

Discussion in 'General Discussion' started by bcsparks, Jul 25, 2006.

  1. bcsparks

    bcsparks Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am having trouble just adding domains to my account in Cpanel. I don't want an Add-on domain, parked domain, or subdomain. I have about 10 domains I need to add the the account and I can't figure out how to have multiple domains on one account. The only method I have found is by creating a "New Account" in WHM, which just doesn't seem right to me.

    Any help would be appreciated.

    -Bryan
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    Do you mean adding 10 accounts to one account? Like creating one account and then adding 10 more unique accounts? If the answer is yes, then NO, you just can't do that. You can either park these 10 domains, or create/add sub-domains.
     
  3. bcsparks

    bcsparks Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well here is what I want to do.

    All of these would be unique, but under 1 account.
    1. Myuniquedomain.com
    2. Myotherdomain.com
    3. OneOfMyDomains.net

    Let me know if that makes sense.

    Thanks!
    Bryan
     
  4. MK Hosting

    MK Hosting Active Member

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK, Milton Keynes
    The only way you can have multiple domains under one account is using parked/add-on domains.
     
  5. bcsparks

    bcsparks Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for all of the help, guys!
     
  6. Lyttek

    Lyttek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    770
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    You might also read the manual section regarding resellers. That might all you to group stuff the way you want, maybe not. Without more information about what you consider "one account" for all those domains...
     
  7. sunsystems

    sunsystems Active Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    In case my second domain is 'domain.org' then how do i configure the email part and the ftp part of my second domain ? how will my customers be able to see my domain.org, what chnages do i have to make in the cpanel for this, that when my clients hit www.domain.org they see that domain only ??
     
Loading...

Share This Page