Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

How do I enable GD in PHP

Discussion in 'General Discussion' started by ickie, Jun 6, 2005.

  1. ickie

    ickie Member

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    today I am setting up my new server and was wondering How do I enable GD in PHP, it says it is installed?
     
  2. ickie

    ickie Member

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I see it is enabled, but it doesn't show up in our bulletin forums.
     
  3. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Did it show up in the phpinfo ?

    -
    Aby :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. nickb

    nickb Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. ickie

    ickie Member

    Joined:
    Jun 6, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Thanks it worked!
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice