Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

How Do You Add Domains with a Hyphen?

Discussion in 'General Discussion' started by Larrys, Mar 8, 2009.

  1. Larrys

    Larrys Registered

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Hi

    Have treid looking for this answer in "Search" and cannot find a answer.

    I am try to add a domain in Addon Domain with a hyphen in it and says, I cannot add a domain with hyphens. How do you do this then?

    Also a different question. When I try to add the same domain name, but with different .TLD it will not allow the second domain to be added either. How are you supposed to do this?
    example cpanel.com and cpanel.net

    Help appreciated

    Larry
     
  2. mtindor

    mtindor Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    178
    Location:
    inside a catfish
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Sounds like perhaps a Cpanel bug. If you are the administrator of your server, you should open a ticket with your cpanel provider. If you purchased from Cpanel direct, you should open a ticket with Cpanel.

    If you are a user and not the administrator of the server, you should open a ticket with your provider.

    If indeed you are experiencing problems with adding a domain with a hyphen in it, I'm sure the Cpanel folks would like to know . However, these forums aren't official support forums and you'd get a quicker solution if you opened a ticket with the appropriate party(s).

    Mike


     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,563
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    308
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    What is your full cPanel version number? I was able to successfully add the following test domain as an addon:

    with-hyphen.test


    Using 11.24.4-CURRENT_34437
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #3 cPanelKenneth, Mar 9, 2009
    Last edited: Mar 9, 2009
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice