Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

How do you remove a ssl key?

Discussion in 'General Discussion' started by WebHostPro, Dec 21, 2002.

  1. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,651
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I have a test account that I installed a ssl key on and now I don't want the key on that domain.

    Is there a method in WHM to remove a key from a domain?

    Thank you, Charles
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,574
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    In WHM&SSL/TLS&Delete a SSL Host

    That should do it! :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. WebHostPro

    WebHostPro Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,651
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    318
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thank you,

    The option isn't in Xskin

    Actually I just realized a couple option are left out of Xskin

    Darn I wish Xskin was the default it is so easy to navigate through...:)

    &Happy Holiday's&
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. mrprez

    mrprez Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    It is in the latest version. You can update that manually.
     
  5. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    343
    Location:
    ON, Canada
    I was wondering this myself because I set up a trial one a while ago for premierwebsitesolutions.com and later a real one for secure.premierwebsitesolutions.com.

    I used that feature and had a problem. First I upgraded to stable 101 to get that feature, then used the &List SSL Hosts& and it listed both of them. I used the &Delete a SSL Host& to remove the trial one and went back to the &List SSL Hosts& and it said there were none. It probably happened because the real one was a subdomain of the trial one. I always save my current httpd.conf file before doing anything that may change it so I compared and found the data between &&IfDefine SSL&& and &&/IfDefine&& gone for both entries. I copied and pasted the one that wasn't supposed to be removed back and everything seems to be fine now.

    Is there anything else I should be checking?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice