Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

how i can downgrade ioncube to 5.2 or 5.1

Discussion in 'General Discussion' started by morteza3245, Oct 23, 2014.

  1. morteza3245

    morteza3245 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    136
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello

    i have special issue with ioncube 5.3, there is any version to upgrade?

    i want test older versions, how i can downgrade ioncube to 5.2 or 5.1 ?

    Your help appreciated.

    Thanks.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,633
    Likes Received:
    1,787
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    You could try installing the loader manually to the individual website per the instructions here:

    https://www.ioncube.com/loaders.php

    However, I don't suspect downgrading will resolve an issue. You should likely consult with the developer of the script you are using to determine the specific problem.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. morteza3245

    morteza3245 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    136
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    i can disable ioncube for some website without cloudlinux?
    i want disable ioncube fo 1 or 2 websites...

    thanks.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,633
    Likes Received:
    1,787
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You could disable the IonCube entry in an individual php.ini file within the account if you use suPHP as your PHP handler.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. morteza3245

    morteza3245 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    136
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    yes i use suphp
    what is command for disable in php.in?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #5 morteza3245, Oct 24, 2014
    Last edited: Oct 25, 2014
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,633
    Likes Received:
    1,787
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    There is no command, but you could disable the IonCube entry in an individual php.ini file within the account if you use suPHP as your PHP handler. EX:

    Code:
    cp /usr/local/lib/php.ini /home/$username/
    vi /home/$username/php.ini
    Then, simply comment out or delete the IonCube entry and save the file.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice