The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how much is each ..... line when copying homedir?

Discussion in 'General Discussion' started by pqhost, Jul 1, 2007.

  1. pqhost

    pqhost Member

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hello i have an odd question but will help if can be answered

    Copying homedir.............
    ...............
    ...............
    ...............

    how much info is each ..... line? 1 meg? it helps me to eyeball the progress of accounts as they are moved over thanks so much
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,466
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Not sure that's how that works. The idea is to let you know visually that its still going I think.
     
  3. SoftDux

    SoftDux Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    983
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Johannesburg, South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It does take longer on larger accounts, but it's probably best if one of the cPanel developers could tell us exactly how much one dot is worth
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,466
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    This account is almost 2GB.

    Copying mailman lists....Done
    Copying mailman archives....Done
    Copying homedir....Done
    Copying cpuser file.......Done
    Copying crontab file.......Done

    This one 350 MB.

    Copying mailman lists....Done
    Copying mailman archives....Done
    Copying homedir....Done
    Copying cpuser file.......Done
    Copying crontab file.......Done


    I think it's just waiting depending on server load at the time of BU. These two are indentical during BU except for:

    Copying www logs.............
    .........
    .........
    .........
    Done
     
  5. expedio

    expedio Active Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The dots do not represent file size, and are merely a perl script to print a dot each second. Depending on file size and I/O speeds, they can be more or less.
     
Loading...

Share This Page