Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to change PHP-FPM log level?

Discussion in 'General Discussion' started by hydn79, Oct 5, 2017.

Tags:
  1. hydn79

    hydn79 Member

    Joined:
    Feb 1, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    The top of this file says do not edit: /opt/cpanel/ea-php71/root/etc/php-fpm.conf

    I But I would like to change the log level from notice to warning. Where within WHM can I make this change?

    Code:
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ; cPanel FPM Configuration ;
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    
    ; NOTICE This file is generated, please use our WHM User Interface
    ; to set these value.
    
    include=/opt/cpanel/ea-php71/root/etc/php-fpm.d/*.conf
    
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ; Global Options ;
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    
    [global]
    daemonize = no
    emergency_restart_interval = 0
    emergency_restart_threshold = 0
    error_log = /opt/cpanel/ea-php71/root/usr/var/log/php-fpm/error.log
    log_level = notice
    pid = /opt/cpanel/ea-php71/root/usr/var/run/php-fpm/php-fpm.pid
    process_control_timeout = 0
    
     
  2. HostingH

    HostingH Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    98
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    58
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. hydn79

    hydn79 Member

    Joined:
    Feb 1, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I read that first. But for example that page says
    Where is this "Present if not listed" setting which can be set to Yes?

    Also that does not help to "change the log level from notice to warning" in
    /opt/cpanel/ea-php71/root/etc/php-fpm.conf
     
    #3 hydn79, Oct 6, 2017
    Last edited: Oct 6, 2017
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,424
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    The following thread is helpful if you are attempting to change global PHP-FPM configuration values:

    PHP-FPM - Default Settings

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page