Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED How to change URL /cgi-sys/defaultwebpage.cgi to /index.php

Discussion in 'General Discussion' started by Sametto Chan, Dec 28, 2016.

  1. Sametto Chan

    Sametto Chan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2016
    Messages:
    258
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    93
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Dear,

    /usr/local/cpanel/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
    /usr/local/cpanel/cgi-sys/
    /usr/local/cpanel/

    I want change URL to index.php, people will never see cgi-sys IP Server and my server.example.com

    Thanks.
     
    #1 Sametto Chan, Dec 28, 2016
    Last edited by a moderator: Dec 28, 2016
  2. Sametto Chan

    Sametto Chan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2016
    Messages:
    258
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    93
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Anyone can know this?
     
  3. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,766
    Likes Received:
    313
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Samet Chan likes this.
  4. Sametto Chan

    Sametto Chan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2016
    Messages:
    258
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    93
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    This?
    Screenshot_2.png

    If i can change index.html to index.php then edit in index.php default to myself?

    I'm on EA4.
     
  5. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,766
    Likes Received:
    313
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Changes to that file would be overwritten I believe. The editor is the proper way to go.
     
  6. Sametto Chan

    Sametto Chan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2016
    Messages:
    258
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    93
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thanks,

    But possibly my ip server can run alike site domain?
     
  7. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,766
    Likes Received:
    313
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Please review the docs I've linked you to:
     
  8. Sametto Chan

    Sametto Chan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2016
    Messages:
    258
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    93
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Ok, you can solve this thread.

    I'll look have this.
     
    Infopro likes this.
Loading...

Share This Page