The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how to install CRT for cpanel/WHM.. ?

Discussion in 'General Discussion' started by Radio_Head, Sep 26, 2006.

  1. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Hello

    How to install CRT for cpanel/WHM.. ?

    I have a working shared ssl for my hostname , https://hostname.myhost.com/~user working great .

    When I install the same key , crt and cabundle of hostname.myhost.com
    using "Install CRT for cPanel and WHM" and then I open

    https://hostname.myhost.com:2096 or https://hostname.myhost.com:2082 I still see the certificate of my dedicated server provider !

    When I execute https://hostname.myhost.com/~user I see the correct verisgn certificate with my company name .

    What am I doing wrong ?!
    Thank you.




    .
    .
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
  3. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Thank you !
     
  4. capnqwest

    capnqwest Member

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Redmond, WA
    This isn't working for me. When I try into install a crt/key for a domain, apache won't restart and https doesn't work. I have to restart apache manually, kill stunnel and start cpanel but https still doesn't work on the domain. I'm using WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-R119 CentOS 4.3 i686 - WHM X v3.1.0 and have been doing the same process I've used for 5 years to set up ssl on a domain. Has anyone been able to workaround this bug and get ssl working?
     
Loading...

Share This Page