The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to install phpnuke on top level instead of subdirectory...!

Discussion in 'cPanel Developers' started by bhznat, Jul 25, 2004.

  1. bhznat

    bhznat Active Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Get Fantastico and you can get more than just phpnuke.
     
  3. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    or install it manually..
     
  4. snardi67.gaming

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    or move it after installing it and edit the config.php file. that's what i do.
     
  5. ISNScott

    ISNScott Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cd phpnuke
    mv * ../
    cd ../
    rm -rf phpnuke
    pico -w config.php
    ls -alF


    should do the trick via ssh:) make sure you start off in public_html
     
Loading...

Share This Page