Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

How to kill an account that isn\'t in the list accounts list

Discussion in 'General Discussion' started by Domenico, Sep 25, 2001.

  1. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    How to kill an account that isn\'t in the list accounts list?

    I want to delete an account demo.doman.com but it doesn\'t show up anywhere but it does exists. I can even login to the cpanel but I want to DELETE/KILL it...

    Help please.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Brownie

    Brownie Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    in the /scripts dir (ssh) there is a file called killact I think.

    run:

    ./killact

    and that should do what you want
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Nope!

    I want to make demo.domain.com but WHM says it allready exists. One time all files were gone from the list accounts screen but that was repaired but we forgot demo.domain.com

    When I do /scripts/killaccts demo.domain.com it says that not all info could be found so my question is were I can deleta all traces of demo.domain.com so I can make a new one.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Brian Farkas

    Brian Farkas Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    You would probably want to start by deleting the domain\'s http.conf entry, as well as the domain\'s zone file entry. Since you mentioned the account was in the form of demo.domain.com, have you checked whether it appears under subdomains in the domain.com cpanel? If it does, all you would have to do is remove it from there.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    I think you don\'t understand it right. This is not about a subdomain but a REAL account named demo.domain.com

    It\'s for a demo account from our cpanel.
    I can\'t create because it allready exists but were can I delete it ???

    Can anybody help me with this please???
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Nevermind, I fixed it.

    I found out what I had too remove and now it works again.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. moronhead

    moronhead Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Domenico,
    [quote:1f512800ca]I found out what I had too remove and now it works again. [/quote:1f512800ca]
    Perhaps you could tells us what you had to remove?
     
  8. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Everything that relates to the account I made including the account dir in /home directory.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. Brownie

    Brownie Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    which using my way would have done that anyways - the way you have done it...there will still be files left over that you dont know about ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    371
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Hi nick,

    ./killact didn\'t work (can\'t find ....) in the first place and that\'s why I posted this message.
    :P
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice