The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED How to setup a default php version?

Discussion in 'General Discussion' started by Haveno, Jan 24, 2017.

  1. Haveno

    Haveno Member

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi, I want my new cpanel accounts to be created in version 7.1 by default and not in 5.6 how are now, how do I set this up?
     
  2. Eminds

    Eminds Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2016
    Messages:
    177
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Login to WHM with root >> search for MultiPHP Manager under Software section and click on it >> In Multi PHP manager Under System PHP version click on Edit icon >> change the PHP version as per your requirement >> click on apply button and it will change the PHP version of the system wide.
     
    Haveno likes this.
  3. Haveno

    Haveno Member

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks! =)

    how i mark this as 'solved'? Ty =)
     
    #3 Haveno, Jan 25, 2017
    Last edited by a moderator: Jan 25, 2017
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,623
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thanks for updating the thread, I've marked it solved.
     
Loading...

Share This Page