The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

htaccess doesn't work

Discussion in 'General Discussion' started by kiv44, Jul 7, 2015.

  1. kiv44

    kiv44 Registered

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Russia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,


    I've got a problem with my users in cpanel

    .htaccess doesn't work

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^xxxxxxssian\.com$ [OR]
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxxxxxssian\.com$
    RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/site\.com\/" [R=301,L]

    rights on .htaccess are correct

    such problem with any user on the server
    it seems that rewrite doestn't work at all
    but if I put this into httpd.conf <Directory></Directory> then it works good.

    what problem can present on the server ?

    I understand that /dev/hands. but where are they ?

    even if there's 1 line in my .htaccess
    DenyFrom All

    it doesn't work.
     
    #1 kiv44, Jul 7, 2015
    Last edited by a moderator: Jul 7, 2015
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    667
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Do you notice any error messages in /usr/local/apache/logs/error_log when implementing these custom rules in your .htaccess files?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page