The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

http, exim e mysql 99% - 0% - 99%

Discussion in 'General Discussion' started by Sopos, May 22, 2003.

  1. Sopos

    Sopos Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2001
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,
    on 2 of my 6 servers happen this strange thing.
    If I go via ssh in the top command I see the processes of the server and the load average is about 0.02 - 0.08 - 0.13

    Anyway, about 1 times every minutes I see something like this :

    PID USER PRI NI SIZE RSS SHARE STAT %CPU %MEM TIME COMMAND
    29446 root 15 0 5144 5144 4996 S 0.9 0.5 0:07 httpd

    PID USER PRI NI SIZE RSS SHARE STAT %CPU %MEM TIME COMMAND
    29446 root 15 0 5144 5144 4996 S 99.9 0.5 0:07 httpd

    PID USER PRI NI SIZE RSS SHARE STAT %CPU %MEM TIME COMMAND
    29446 root 15 0 5144 5144 4856 S 1.7 0.5 0:08 httpd

    as you can see the http go to 99.9 and after 1 or 2 seconds it come back to 0.x%
    This happen even with exim and mysql and from the cpu story of whm I cannot see anything strange.
    if I try to trace that process I see a lot of SIGHTERM and fork (like the program is hanged).
    If I restart http from the whm it kill the process and the problem will return on a different process.

    Any idea to check ?

    Thank you

    cPanel.net Support Ticket Number:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. oderland

    oderland Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Dec 30, 2002
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kungsbacka, Sweden
    same here

    same here on 3 of our servers...
    any conclusion?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page