Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

http://IP/~user/ not working?

Discussion in 'General Discussion' started by Final-Solution, Jun 7, 2003.

  1. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Just noticed that a few accounts on my server that dont have domains arent accessible . . any ideas how i can fix this?

    http://12.160.213.50/~sn0net/

    Access Not Allowed from this Domain
    You are attempting to access a user dir from a domain that is not owned by the user. Please correct the domain that you are attempting to use to access this url.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. eXite

    eXite Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    **Edit: definately don't do that :D***

    Not sure if that will do the trick though :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. bonnmac

    bonnmac Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2003
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
  4. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice