The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

http://ipaddress going to hosted site?

Discussion in 'General Discussion' started by Chew, Feb 17, 2004.

  1. Chew

    Chew Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Maryland
    When I attempt to goto http://ipaddressofserver/ it's taking me to a site I have hosted on my box.

    Is there a reason for this, and more importantly is there a fix? I don't care what's displayed so long as it's not an account on my server.

    Chew
     
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    The IP address takes you to the first site in the httpd.conf file that is using it.

    See this thread about changing what is seen.
     
  3. Chew

    Chew Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Maryland
    Solved it myself.

    Apparently this is what happened.

    I was moved from one IP address to another by EV1 after asking for additional IP's and having them respond that the subnet I was on was out.

    So they moved me, however not all the old IP addresses were changed in httpd.conf. After searching the entire file for the old IP's and changing them for the new ones, everything is back and working correctly.

    Thanks everyone,
    Chew

    Guess it pays to experiment a bit before asking for help ;)
     
Loading...

Share This Page