The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HTTP works fine but HTTPS doesn't?

Discussion in 'Security' started by dorac, May 11, 2015.

  1. dorac

    dorac Member

    Joined:
    Jun 7, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Location:
    South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi guys,

    So http://www.example.com works but https://www.example.com doesn't? I'm not sure where to look and am a little new to this area. I'm assuming a SSL certificate is needed? If so, how can I make an unsigned one and use it, so my sites still work?

    Thanks
     
  2. LostNerd

    LostNerd Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Messages:
    258
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Hastings, East Sussex, UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You should be able to generate a Self Signed Certificate from within cPanel itself under SSL/TLS.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,150
    Likes Received:
    1,293
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    SSL installation instructions for your website are found at:

    SSL/TLS Manager

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page