The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

http works fine, https returns error after backup restoration, apache recompile

Discussion in 'EasyApache' started by fdgkev, Nov 6, 2007.

  1. fdgkev

    fdgkev Registered

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm running WHM 11.2.0 cPanel 11.11.0-S16999 on FEDORA 6 i686 - WHM X v3.1.0
    Configured for Apache/1.3.39.

    I have this same configuration on two separate boxes, one managed, the other unmanaged.

    I haven't nailed it down completely to the triggering event; the latest was a full backup restoration on a new server. One prior to this was a recompile of apache with some mods added.

    Both went smoothly enough, except when you navigate to https://domain.com, it returns this error in Firefox:

    domain.com has sent an incorrect or unexpected message. Error code -12263

    IE simply displays the default "Internet Explorer cannot display the webpage" page.

    One of our hosting providers on a managed server fixed it for us, telling us that one of the directives didn't get closed out. I'm assuming this was in httpd.conf, tho I wasn't the one talking to him, so I didn't grill him about the specifics. Anyone else had this problem? Any second opinions before I go mucking around?

    Thanks in advance.
     
Loading...

Share This Page