The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

httpd.conf breaks with each new account

Discussion in 'General Discussion' started by jimmshepard, Jan 22, 2005.

  1. jimmshepard

    jimmshepard Member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chicago
    Any time I add an account in WHM the resulting httpd.conf changes break the file. Under VirtualHost for the new account, WHM added a line break in the DocumentRoot directive after the"/home" and before the "/account"

    This happens no matter how I add the account (Transfer, new account, etc.)

    Any thoughts? The way it is now I have to go in manually and remove the line break and then restart httpd


    Thanks,
     
  2. damainman

    damainman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    515
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What version cpanel? How long have you been experiencing this problem? What OS are you on? What apache version are you running?
     
  3. jimmshepard

    jimmshepard Member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chicago
    This is a new server that I just set up...

    WHM 9.9.9 cPanel 9.9.9-S15
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0

    Server Version: Apache/1.3.33 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.3.10 FrontPage/5.0.2.2635 mod_ssl/2.8.22 OpenSSL/0.9.7a
     
Loading...

Share This Page