Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

httpd-DSSL

Discussion in 'General Discussion' started by Kakra, Dec 25, 2003.

  1. Kakra

    Kakra Member

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Dear experts :

    I have a problem, in our CPU usage WHM, it show that :
    /usr/local/apache/bin/httpd-DSSL (with nobody access), has high CPU% and Memory%, and it make the CPU load become overload.

    Whats the problem that caused that, and how to solve this. Many thanks with your share solution.

    Kakra
     
  2. cosmin

    cosmin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Bucuresti
    Same problem here....
     
  3. @home

    @home Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    121
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Did you did an trace on that proces?
     
  4. dxer

    dxer Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2002
    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Europe
    I have this problem too and no solution so far.
     
  5. erwinfa

    erwinfa Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Is this DDOS attack to your server ?
     
  6. Kakra

    Kakra Member

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    How to know if the server attack by Ddos ?
     
  7. Doctor

    Doctor Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2003
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I get this problem as well ever since upgraded to 9.1.0 S73. Not sure if this is DDOS attack but if we all are having this problem, I think it could be more of a CPanel bug. Please help! Have any of you issued a support ticket to CPanel?
     
  8. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
  9. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    13:46:09 up 5 days, 21:58, 0 users, load average: 333.04, 175.35, 70.65
    832 processes: 831 sleeping, 1 running, 0 zombie, 0 stopped
     
    #9 Rubas, Mar 18, 2004
    Last edited: Mar 18, 2004
  10. Doctor

    Doctor Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2003
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    This is more of a kernel issue. I trust you all are using RHE 2.4.2x kernel? Update your kernel to 2.6.3 to resolve the server load problem.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice