The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

httpd: [ != HTTP/1..] httpd has failed, please contact the sysadmin.

Discussion in 'General Discussion' started by RoWebSolutions, Feb 10, 2005.

  1. RoWebSolutions

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brasov,Romania
    httpd: [ != HTTP/1..] httpd has failed, please contact the sysadmin.

    i'm getting this error after i compiled apache , any help please? :(
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    service httpd configtest
    Might give you some information.
     
  3. RoWebSolutions

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brasov,Romania
    not working ...
     
  4. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Try
    cd /usr/local/apache/bin
    ./apachectl configtest
     
  5. RoWebSolutions

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brasov,Romania
    i got it fixed

    thanks so much for help , i got it fixed ,
    seems to work without mod_bandwidth and mod_security , SSI wasn't working also , but after rebuilt started ...
    :)
     
  6. 1ST

    1ST Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Greetinsg

    :confused: :confused: :confused:

    i have done all abuve

    root@server [/usr/local/apache/bin]# ./apachectl configtest
    Syntax OK
    root@server [/usr/local/apache/bin]#


    but the problem remains :(


    Attempting to restart httpd
    Waiting for httpd to restart.... . . . . . . . . . . finished.

    httpd status root 8368 0.4 2.2 12876 11504 ? S 00:02 0:00 /usr/local/cpanel/whostmgr/bin/whostmgr ./reshttpd




    httpd has failed, please contact the sysadmin.



    please help!!!!
     
Loading...

Share This Page