Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED httpd is up, but unable to answer requests

Discussion in 'EasyApache' started by Masimo, Jun 16, 2017.

  1. Masimo

    Masimo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Tbilisi
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Very strange problem!
    Web server is up, but server not answer to any request.
    Its about 8 hours, how can fix this issue?

    Please look at attached screenshot.
     

    Attached Files:

  2. Anoop P Alias

    Anoop P Alias Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2015
    Messages:
    76
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Kochi,Kerala,India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You are using a non-free software that you will get support. Please contact the software vendor
     
  3. rpvw

    rpvw Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Messages:
    336
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Spain
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,427
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Does the issue persist if you temporarily switch from LiteSpeed to Apache? It's difficult to troubleshoot this type of issue without access to the affected system, so feel free to open a support ticket if you'd like us to take a closer look.

    Thank you.
     
  5. Masimo

    Masimo Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Tbilisi
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Problem fixed after re-installing litespeed.
     
    cPanelMichael likes this.
Loading...

Share This Page