https slow after cpanel update

nobodyk

Well-Known Member
Aug 1, 2010
90
0
56
I upgrade to the latest cpanel update, but now https is really slow...sometimes it takes 5 seconds to load an https page and sometimes I get a "page not found error". Regular http sites work, it's just https, it's also affecting my whm since I use ssl-only logins. Anyone has any ideas what could it be?

Here's by apache status:

Code:
[email protected] [~]# service httpd status

                      Apache Server Status for localhost

   Server Version: Apache/2.2.21 (Unix) mod_ssl/2.2.21
          OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4

   Server Built: Oct 1 2011 11:17:37
     _________________________________________________________________

   Current Time: Sunday, 09-Oct-2011 19:28:31 PDT
   Restart Time: Saturday, 08-Oct-2011 17:02:01 PDT
   Parent Server Generation: 34
   Server uptime: 1 day 2 hours 26 minutes 30 seconds
   Total accesses: 1514941 - Total Traffic: 2.4 GB
   CPU Usage: u31.5 s44.88 cu2138.32 cs0 - 2.33% CPU load
   15.9 requests/sec - 26.2 kB/second - 1684 B/request
   4 requests currently being processed, 13 idle workers

__K_____WK___K_.__..............................................
................................................................
................................................................
................................................................

   Scoreboard Key:
   "_" Waiting for Connection, "S" Starting up, "R" Reading Request,
   "W" Sending Reply, "K" Keepalive (read), "D" DNS Lookup,
   "C" Closing connection, "L" Logging, "G" Gracefully finishing,
   "I" Idle cleanup of worker, "." Open slot with no current process