The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

https subdomain for client not working?

Discussion in 'General Discussion' started by royli57, Feb 1, 2006.

  1. royli57

    royli57 Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi Everyone,

    I am having trouble getting a SSL certificate working perfectly on my server. I created a subdomain for the client and installed the SSL certificate that I bought from Godaddy.com.

    If you go to the domain at https://orders.sportshotz.com, everything looks okay. The problem is that if you go to any other domain on the server with https, like https://www.hillcountrythoughts.com, it shows the same account.

    Has anyone seen this before? I used the server IP address when I installed the certificate. Do I need to assign a new Ip address?

    Thanks,

    Roy
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    that's the way it is supose to work 1 SSL site per ip

    if want it to be by itself you can't use a shared ip
     
  3. royli57

    royli57 Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks, I thought that is what it might be. I guess I will have to move this account to its own IP.

    Roy
     
Loading...

Share This Page