The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Huge Problems

Discussion in 'General Discussion' started by unite the cows, Nov 14, 2002.

  1. unite the cows

    unite the cows Active Member

    Joined:
    Jun 26, 2002
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey guys. Here is my situation.

    2 days ago my box went down when my colocation was replacing a faulty power strip that went out. When it came back up there was some errors so a fsck was done. Then after some research we noticed that the /etc partition was now just the same as the /bin partition, WTF?? so we reinstalled redhat and I reinstalled cpanel (over itself) hoping it would re-write things properly. Which it did kind of. I then had to remove the sites and restore them from their backups. But now apache goes down every like 10 minutes for no reason that I can see and sendmail does not work at all. I have tried everything I can think of. Do you guys have any ideas at all? Any help would be appreciated. Thank you so much. Also if IM would be better you can IM me at the name &unite the cows& thanks
     
  2. kosmo

    kosmo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    All over Europe
    The ten-minutes-apache-goes-down is the golden question here. If you answer it, you get 3 psillions zillions dollars, a cabriolet, a villa in Monaco, a fully automated refrigirator which re-fulls itself, a free theater ticket for life and self-regenerated cigarettes. This was the question. Do you have an answer?
     
  3. unite the cows

    unite the cows Active Member

    Joined:
    Jun 26, 2002
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    also, i have done a build apache, reinstalled apache from the RPMS, a force install, and I have done the same for all the rpms of sendmail and it didnt fix anything, thought that would thicken the plot a little for you guys. MUAHAHAH
     
  4. DaveUsedToWorkHere

    DaveUsedToWorkHere Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Messages:
    689
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    [quote:5f8acc5d54][i:5f8acc5d54]Originally posted by unite the cows[/i:5f8acc5d54]

    also, i have done a build apache, reinstalled apache from the RPMS, a force install, and I have done the same for all the rpms of sendmail and it didnt fix anything, thought that would thicken the plot a little for you guys. MUAHAHAH[/quote:5f8acc5d54]

    You are welcome to submit a trouble ticket to support@cpanel.net and we will take a look at the server for you.
     
Loading...

Share This Page