The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i can not access cpanel [moved]

Discussion in 'General Discussion' started by chetanrakesh, Sep 19, 2005.

  1. chetanrakesh

    chetanrakesh Registered

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i can not access cpanel

    hello sir,
    I have a small problem. I can not access my web panel. I use ftp software but display error no like 120003. how can i access my web panel.
    Is there any online panel for accessing my site.
    pls. reply.


    rakesh.
     
  2. KMK Enterprises

    KMK Enterprises Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  3. chetanrakesh

    chetanrakesh Registered

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    can not access this way

    i tried this one but can not open the cpanel.

    regards,
    rakesh.
     
  4. gorilla

    gorilla Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    699
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney / Australia
    maybe try your IP then, yo might have a problem with domain propagation
     
  5. chetanrakesh

    chetanrakesh Registered

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i also tryied this

    i also tryied this but can not solved by this way. is there any other way.

    i am getting ftp error 120003.

    how to solve it.

    regards,
    rakesh.
     
  6. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Are you an end-user or the server owner? If you're a user you need to speak to your web hosting provider about this.

    If you're the server admin, you should login via SSH and establish whether cPanel is bound to it's usual ports (2082/2083), etc.
     
Loading...

Share This Page