Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

I can't install a new site on my server.

Discussion in 'General Discussion' started by mtarlan, Aug 8, 2007.

  1. mtarlan

    mtarlan Registered

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I can't install a new site on my server.
    Below is the output from the account creation. Notice the "inbox" and the "public_html" can't be created?!


    -==============
    WWWAcct 10.1 © 1997-2006 cPanel, Inc.

    +===================================+
    | New Account Info |
    +===================================+
    | HasCgi: y
    | UserName: site
    | HomeRoot: /home
    | Quota: 50 Meg
    | NameServer1:
    | NameServer2:
    | NameServer3:
    | NameServer4:
    | Contact Email:
    +===================================+
    Changing password for newsite
    Password for newsite has been changed
    Keeping Shell Access (y)
    Jail Shell Enabled
    Changing shell for newsite.
    Shell changed.
    Copying skel files from /root/cpanel3-skel/ to /home/site/
    Using Quota v3 Support

    Could not create /home/site/mail/inbox: No such file or directory
    [an error occurred while processing this directive]Added Entries to httpd.conf
    Bind reconfig skipped on server3 (nameserver disabled)
    Added Named File
    /home/site/public_html does not exist or is not a directory!

    Restarting apache
    Updating ftp passwords for newsite
    Ftp password files updated.
    Ftp vhost passwords synced
    Notification => via EMAIL [level => 3]
    wwwacct creation finished
    Account Creation Complete!!!
     
  2. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,051
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Earth
    Check the logs at /usr/local/cpanel/logs/error_log to see if you are missing any perl module. Verify whether the permission/ownership of /home is correct.

    Also try changing the cpanel build type to Release from WHM >> "Update Config".
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice