Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

I can't modify cpanel/whm news

Discussion in 'General Discussion' started by [regnar], Jan 7, 2005.

  1. [regnar]

    [regnar] Registered

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I was trying to put some new things into the cpanel/whm news, but after a while i couldn't update the news anymore. Now when I click 'save news' nothing happens. Is there some sort of limit on that textarea? Or may is it because I have also put a textarea in the cpanel/whm news?
     
  2. Etheral

    Etheral Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    try to just put a few words into the news (save your orginal text). the news supports HTML
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. [regnar]

    [regnar] Registered

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I tried that several times, but no changes are being saved. The 'save news' button just doesn't respond.
     
  4. bullethost696

    bullethost696 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2003
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    England, UK
    are you using x skin for whm or another third party skin?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. SlAiD

    SlAiD Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi.
    I have the last stable version and if i insert a few words dont work too.

    I test Internet Explorer and Mozilla.
     
  6. ktek

    ktek Registered

    Joined:
    May 4, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Fixed

    I fixed this by

    1. Log into resellers WHM (or into their cPanel, and click WHM)
    2. Then type the following in the browser address bar

    http://70.84.179.34:2086/scripts2/savenews?news=

    Now it's back to blank and you can work with it!
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice